Вицове

Звъни се във фирма за ремонт на офис техника: – Добър ден, принтерът ми започна да печата некачествено! – Вероятно трябва да се почисти. Това ще ви струва 50 лв. Но бихте могли да прочетете инструкцията и сам да си го почистите. Клиентът, удивен от тази откровенност пита: – А, вашият шеф знае ли, че по този начин губите пари? – Ами всъщност ние получаваме доста повече работа, когато нашите клиенти първоначално се опитат сами да ремонтират нещо…

Интересно

Кога рутерът не достига максималната скорост?
1) Стандарт. Много е важно дали се свързвате жично или безжично с рутера. При безжично свързване се намесват мн=>
Защо рутерът „забива” и спира да работи?
1) Прегряване. Когато пипнете рутера, той не трябва да пари, а само да е леко топъл. Уверете се, че вентилационни=>
Ако компютърът ухае неприятно
Лошата миризма може да е признак за сериозни проблеми, но може да бъде и нещо съвсем семпло. Има няколко възм=>
Как да намалим умората на очите при седене пред монитора.
Дългият престой пред монитора има доста сериозно отражение върху очите. То дори си има медицинско име – Compu=>

ЗА НАС » КОИ СМЕ НИЕ ?

SSI.BG („ССИ” ЕООД) е една от водещите компании в България, специализирана в комплексни решения в областта на информационните технологии за средни и малки предприятия.

 

 

На нашите клиенти ние осигуряваме 24-часова непрекъсната IT грижа, съпоставима с професионалния капацитет на пълноценен IT отдел от компютърни специалисти от всички области.

 

IT услугите, които предоставяме, могат да бъдат и абонаментни. Основните предимства на абонаментните ни програми са гарантираният професионализъм на висококвалифицираните експерти в нашите екипи и 24-часовата непрекъсната готовност за бързо реагиране.

 

Цялата наша грижа към отделния клиент стъпва на базата на специфичните за неговия бизнес решения и на персоналното внимание. Това позволява на клиента ни да ползва стабилна и сигурна структура, а да плаща месечна такса по-малка дори от заплатата на само един IT специалист.

 

За кого са предназначени нашите услуги:

 

Нашите корпоративни клиенти са големи фирми като заводи и ветрогенераторни паркове, които искат да разчитат на сигурен интернет и за които изграждаме големи комуникационни трасета.

 

Обслужваме и средни фирми, както и малки бизнеси, които работят с петнадесетина компютъра, един сървър и няколко принтера. Те се обръщат към нас за настройки на мрежата, зареждане на тонер касета, сервиз на компютри и надежден интернет за работа.

 

Екипите на SSI са търсени от собственици на фирми и наемодатели, които искат персонално отношение и бутиково обслужване.  Те получават от нас постоянен бърз и надежден интернет, съвет за избор и покупка на компютър, решаване на IT-проблема си бързо и със специално отношение.

 

Към нас се обръщат и частни лица - технически компетентни клиенти със специални изисквания, които държат на качеството и гаранцията.

 

Нашите специалисти са на разположение също на работещите във фирмите, които обслужваме, и които очакват компетентен технически съвет при сервиза на личните си компютри и при купуването на нова техника.